avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad-C

Activitate Vlad-C

Răspuns la discuția Retragere acuzatii-furt
Da,din 2010,pentru un amărât de telefon...Chestia pe care nu o pot înțelege este că de fiecare dată când am fost citat,inculpatul nu a fost prezent.La primirea citației informatoare cum ca inculpatul se afla la penitenciar a mai fost scris numarul de ani din procesul acesta și alti ani din alte dosare.
Răspuns la discuția Retragere acuzatii-furt
Nu,ținând cont de citatia din decembrie 2015,procesul nu s-a finalizat.
Buna seara,
Care este problema,la sfârșitul anului 2009 am depus o plângere la politie pentru un furt de telefon,procesul a început la mijlocul anului 2010,până în anul 2013 am fost citat de 6 ori pentru a fi audiat,m-am prezentat,țin să menționez că hoțul a fost prins și mi-am recuperat bunul,iar el a recunoscut fapta.în anul 2014 am primit citație cum că inculpatul a primit sentința și este închis în penitenciarul X.Din data înstiințării privind inculpatul nu am mai primit nici o citație....până în decembrie 2015,când am fost citat să mă prezint în luna ianuarie 2016.Problema este ca eu nu mai pot continua procesul la veșnicie,iar 5 ani m-i se pare o durată prea mare în soluționarea unui proces....acestea fiind spuse,îmi pot retrage acuzațiile?