avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Activitate crysiustina

Activitate crysiustina

Mulțumesc, așa am și făcut.
Buna ziua! Eu sunt în divorț cu soțul și am cerut in instanta evaluarea psihologica , pentru că eu știu că tatăl are probleme de comportament, agitație, etc Băiatul are 8 ani. Ne am căsătorit în Brașov și am plecat cu copilul in alt oraș la părinții mei, datorita neînțelegerii cu soțul care era mereu plecat și am stat 5 ani despartiti, copilul a rămas cu mine, tatăl ne a trimis lunar doar 200 lei pe lună. Nu sa implicat în creșterea copilului, in cei 5 ani a venit doar de 2-3 ori pe an la rugămintea mea de a vedea copilul.Ne am împăcat după 5 ani la rugamintile soțului că o sa fie bine pentru copil, iar după 10 luni am venit cu copilul înapoi de data aceasta cu probleme grave de comportament, lipsa tatălui de la domiciliu, si lipsa banilor, etc. Acum copilul a avut o ședința la evaluarea psihologica cu psihologul ales de către instanța, mâine urmează să aibă în aceeași zi o ședința împreună cu mine, o ședința împreună cu tatăl și o ședința cu ambii părinți. Fiecare ședința durează 40 de minute. Băiatul este foarte supărat și mi spune că nu vrea să meargă să stea cu tatăl său. Ei nu au stat niciodată împreună singuri iar de cînd e divorțul sa dus la scoala și la cam terorizat că sa zic așa cu vorbe cum că mama lui e o proastă și că el este în război cu mama fiindcă așa vrea mama, etc. În plus cum spune băiatul mă obligă să il iubesc, îmi face poze, mă ține pe bancă și nu mă lasa să mă joc cu colegii in pauza, sunt obligat de colegi sa spun ce este cu tatăl meu, iar eu trebuie să le spun că nu mă înțeleg cu tata, că ne a alungat din bv, etc. Nu știu cum să fac mâine la evaluare pentrucă daca băiatul nu dorește să stea la acea ședința cu tatăl. Am sunat psihologul și mi a spus că lăsați că doar sunteți mama lui și o sa va asculte, o sa i spuneți că sunteți pe sala, Cum as putea sa procedez in această situație, va rog sa nu dați un răspuns.
Mulțumesc.
Bunaziua, doresc sa ma indrumati intr-o problema. Am aflat de curind ca sotul meu are datorii la fisc de mai multi ani. As vrea sa stiu ce implica aceasta datorie pentru mine in calitate de sotie pentru ca nu am informatii de la sot,ma intereseaza unde as putea obtine date exacte despre situatia fiscala si ce as putea rezolva in cazul in care ma afecteaza personal. Multumesc.