avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters380673

Activitate ContSters380673

Buna ziua!
In anul 2009 am achizitionat un autoturism la mana a doua din Germania,pentru el platind taxa de mediu 3000 ron la administratia judeteana a finantelor publice Giurgiu,Bolentin Vale.
Dupa ce am dat in judecata si sau urmat toti pasii unui proces(recurs,chemare in garantie,etc)am castigat la tribunalul Giurgiu prin sentiinta definitiva si irevocabila returnarea sumei plus dobanzi la cursul leu-euro.
Cererea de restituire a fost formulata la data de 11.06.2014 iar de atunci nu am primit nici un banut pana in prezent(22.03.2016).
Doresc sa scot in evidenta ca am intampinat unele piedici la depunerea cererii de recuperare a banilor de la administratia financiara Bolintin Vale si anume:
In formularul completat nu puteai incadra numarul de identificare al autoturismului,contul bancar care are 24 de caractere trebuia inscris intr-un spatiu mai mic de 2 cm iar doamna care mi-a primit dosarul nu a vrut de nici un fel sa verifice daca am depus toate actele necesare specificand,,eu doar primesc dosarul,nu-l verific).
Dupa o luna am primit instiintare ca la dosar nu exista copie legalizata dupa decizia definitiva si irevocabila si a trebuit sa mai fac un drum la Giurgiu pentru asta.Dupa ce m-am dus inapoi la angajata institutiei am insistat sa puna copia in dosar fara nici un succes nu de altceva dar sa vad cu ochii mei ca o face.
Replica dansei fiind ca voi primi instiintare acasa in maxim de o luna cum ca dosarul va fi inregistrat si detaliile returnarii banilor.
Rugamintea mea cea mare este unde ma pot adresa pentru informatii si daca o pot face on line,telefonic sau personal.
Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
Multumesc frumos pentru informatii.
Numai bine va doresc!
Buna ziua!
Sunt interesat sa aflu daca dupa concediu de crestere copil pot beneficia de somaj.Problema este ca firma la care am lucrat timp de doi ani a intrat in insolventa si uterior in faliment.Ce pasi ar trebui sa parcurg si ce documente ar fi necesare pentru a putea intra in somaj?
Multumesc anticipat.
Toate cele bune!