Bunicii dupa tata au dobandit o casa in timpul casatorie. Ulterior bunicul si tata au murit.am locuit acolo 20 ani Bunica a vandut casa fetei ei ,sora lu tata si apoi bunica si matusa au cerut evacuare silita a lu mama, mama a atacat actu de vanzare , apoi a schimbat procesu cerand parte ei. Instanta a decis ca are drept dar mama nu a achitat taxa d timbru ceranduise plata avocati curatori pt mine si sora mea. Eu si sora mea am depus intampinari la fiecare infatisare si cu toate astea ni sa pus avocati curatori. Sentinta dosar respins insuficient timbrat la oras, la recurs la judet la fel. Bunica si matusa a cerut iar in instanta evacuare. S-a respins initial la oras iar la recurs in 5 zile la judet instanta a schimbat si a pus sentinta pe 7.05.2018 definitiva evacuare . Ce putem face ? In cat timp ar trebui sa evacueze mama imobilul ? Sentinta definitiva o poate ataca mama ? Putem deschide alt proces pentru drept de mostenire si anularea sentintei de evacuare. Imobilul a fist evaluat la 10 mii euro. Se merita ? Posibili mostenitori bunica , dupa tata- eu sora si mama, matusa cu un copil si sotul, unchi cu un copil si sotia. Multumesc mult . Urat procesul. Astept raspuns. Multunesc ink o data
am facut o asigurarte la emag sambata seara ,am avut ghinion sa mearga aplicatia greu.am accesat polita precompletata sila localitate am omis sa verific si s-a emis polita pe bacau,bacau in loc de bacau negoiesti
am sunat duminica dimineata sa le comunic eroarea , a raspuns un operator foarte politicos ca se rezolva dar valoarea politei se poate schimba in functie de localitate (la mine negoiesti fiind sat) si va reveni cu un telefon pt toate detaliile pana joia urmatoare s-a facut iar duminica ,iar apel am zis problema si au zis ca au anuntat mai departe brokeru de asigurari si ma vor contacta, aziam primit asigurarea acelasi pret in conditiile in care pe aplicatie era mai ieftina cu 60 lei pt sat. telefon si mi s-a zis ca pretul nu se mai modifica pt city insurance dupa plata
cum fac sa recuperez banii
ms