avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA emag sity insurance, eroare la inregistrare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA emag sity insurance, eroare la inregistrare

am facut o asigurarte la emag sambata seara ,am avut ghinion sa mearga aplicatia greu.am accesat polita precompletata sila localitate am omis sa verific si s-a emis polita pe bacau,bacau in loc de bacau negoiesti
am sunat duminica dimineata sa le comunic eroarea , a raspuns un operator foarte politicos ca se rezolva dar valoarea politei se poate schimba in functie de localitate (la mine negoiesti fiind sat) si va reveni cu un telefon pt toate detaliile pana joia urmatoare s-a facut iar duminica ,iar apel am zis problema si au zis ca au anuntat mai departe brokeru de asigurari si ma vor contacta, aziam primit asigurarea acelasi pret in conditiile in care pe aplicatie era mai ieftina cu 60 lei pt sat. telefon si mi s-a zis ca pretul nu se mai modifica pt city insurance dupa plata
cum fac sa recuperez banii
ms
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 20:15, 4 Februarie 2016
Buna ziua,

Comercializarea on-line a produselor de asiguare ar trebuie sa respccte prevederile Normei nr. 15/ 2015


Art. 4. - Mijloacele electronice de comercializare a contractelor de asigurare, destinate consumatorilor potențiali și/sau finali, asigurați și/sau potențiali asigurați, trebuie să îndeplinească cel puțin următoarele condiții de prezentare, conținut și securitate, după cum urmează:
h) secțiunea „Reclamații„ respectă prevederile legale în vigoare, cu trimitere la posibilitatea înaintării de petiții către A.S.F prin furnizarea datelor de legătură către rubrica aferentă petițiilor disponibilă pe site-ul A.S.F.

Art. 5. - Mijloacele electronice de comercializare a contractelor de asigurare dezvoltate si implementate de asigurători și intermediari în asigurări, în funcție de destinația lor, folosite pentru vânzarea directă sau prin intermediari, se organizează pe două secțiuni distincte și clar delimitate cu acces securizat, astfel:
b) a doua secțiune destinată consumatorilor potențiali și/sau finali, asigurați și/sau potențiali asigurați, care permite înaintarea de oferte, comparații, înregistrări de cereri de ofertă și/sau comenzi de emitere; această secțiune poate permite emiterea poliței după îndeplinirea cerințelor legale privind emiterea contractelor de asigurare la distanță, în condițiile în care platforma este prevăzută cu un sistem de înrolare, administrare și autentificare al utilizatorilor, utilizând tehnici de autentificare securizată puse la dispoziție de către entitatea care utilizează mijloace electronice de comercializare a contractelor de asigurare, iar utilizatorul/clientul care lansează ordinul de emitere a poliței este autentificat; în vederea emiterii contractului de asigurare, pentru securitatea datelor și identificarea consumatorului, acesta se va autentifica printr-un cont de acces. Emiterea poliței în mediul on-line se poate realiza doar după confirmarea acceptării acesteia exprimată prin plata primei de asigurare.


Nu avem certitudinea ca site-ul pe care ati intrat respecta aceste prevederi.

In concluzie, chiar daca nu aveti pe site la indemana sectiunea reclamatii, puteti sa adresati o petitie de pe site-ul ASF.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta plata rca pentru date eronate bogdan2005 bogdan2005 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si detin o firma de transport persoane. In perioada ianuarie - februarie, am facut 4 polite RCA la 4 microbuze ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv lipsa rca bcdanielus bcdanielus buna am si eu urmatoarea intrebare. ieri am fost oprit de un filtru al politiei si la verificarea actelor mi-a zis ca rca e expirat de vineri 21.05.2010 eu ... (vezi toată discuția)
Cerere copii documente , pe regim on-line laura1016 laura1016 Buna ziua, Sint diverse firme , mari , care nu au sedii administrative in unele localitati , chiar in capitale judet , precum furnizori de electricitate , ... (vezi toată discuția)