avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate gentlyF

Activitate gentlyF

Va multumesc. O sa completez la alte cauze care au concurat la producerea evenimentului . Am mai gasit în planul de prevenire pe langă menţinerea căilor de circulaţie libere de obstacole, și semnalizarea suprafeţe alunecoase, denivelate care nu a fost realizată (însă nu știu cât de viabilă este aceasta semnalizare intr-un șantier de construcții pe un teren neacoperit de o marime medie.
Va multumesc înca o dată
Buna ziua.
Am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate.
Sunt nou in domeniul securității ți sănătații muncii și m-am lovit de urmatoarea problema. La completarea p.v de cercetare a evenimentului , la cap. k )cauza producerii evenimentului nu stiu ce să completez , fiind primul eveniment ce trebuie sa il cercetez.
Un muncitor din cadrul unui santier de construcții , alunecă pe terenul înghețat , din cauza temperaturilor scazute, in timpul programului, piciorul i se blocheaza sub o grinda din santier iar din avânt, inerție , ”reușește” sa își fractureze piciorul .
Purta bocanci, fusese avertizat in privința riscurilor și totuși s-a intamplat.
Nu stiu in afara de art. 22 din lg 319/2006 (vina lucrătorului) ce alte cauze sa mai trec si daca mai sunt altele, in ce articole le-as putea incadra .

Va multumesc