avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate cristi52cristi52

Activitate cristi52cristi52

In anul 2012 am reusit intr-un final sa reparam acoperisul blocului(eu locuiesc la ultimul etaj 4/4). Dupa cateva luni a aparut o problema la acoperis in locul unde se scurge apa de pe bloc, la teava apei pluviale. Se umezeste pe tavan si pe perete in dreptul tevei. Am mers la asociatie, am explicat problema si a venit cel care a facut acoperisul in 2013 remediind problema. In 2014 a aparut iar problema la teava, rezultand umezirea in casa in dreptul tevii. Am mers din nou la asociatie dar nu sa putut lua legatura cu cel care executase reparatie pt ca pkecase in Anglia. De abia in 2015 a reusit sa iau legatura cu el si a venit sa vada care este problema. Dupa identificarea problemei firma mi-a cerut suma de 350 lei desi reparatie are 10 ani garantie. Am depus o cerere la asociatie prin care am semnalat problema. Intr-un tarziu firna a venit si a remediat asa de bine problema ca anul acesta dupa prima zapada iarvse infiltreaza apa pe tavan si perete mai rau ca inainte.Reparatia sa facut de asociatie cu o firma , garantie dar nefacandu-se receptia lucrarii. Cum pot remedia problena definitiv?
Va multumesc !