multumesc frumos pt. raspuns. este adevarat ca nu am spus prea multe despre situatie. bunica mea avea 2 copii, tatal meu si matusa mea. cei doi copi au decedat, am ramas doar noi cei 4 nepoti. intre timp unchiul nostru ( cumnatul bunicii mele),a primit testament de la bunica precum toata averea sa (1/1), sa fie data lui dupa decesul buniicii. in testament era precizat ca suntem 4 nepoti mostenitori rezervatari dar lasa averea sa toata unchiului. la momentul cand sa facut acel testament nici tata nici matusa mea nu mai erau in viata. singurii eram noi cei 4 fratii nepotii dupa tata al bunicii. revin cu intrebarea, avem dreptul la ceva sau nu din mostenire? (ce cota am putea primi legal in situatia data?). o zi buna la revedere si inca o data va multumesc pt. ajutor
buna ziua. bunica mea a lasat prin testament casa unchiului meu , recunoaste ca are 4 nepoti (mostenitorii rezervatari), dar lasa toata averea unchiului meu, acest unchi nea chemat in judecata sa ne informeze ca are dreptul 1/1 din avere, noi cei 4 nepoti avem dreptul sau nu la o cota din casa? multumesc fromos, la revedere