avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate irirelu

Activitate irirelu

Răspuns la discuția intampinare
multumesc frumos pt. raspuns. este adevarat ca nu am spus prea multe despre situatie. bunica mea avea 2 copii, tatal meu si matusa mea. cei doi copi au decedat, am ramas doar noi cei 4 nepoti. intre timp unchiul nostru ( cumnatul bunicii mele),a primit testament de la bunica precum toata averea sa (1/1), sa fie data lui dupa decesul buniicii. in testament era precizat ca suntem 4 nepoti mostenitori rezervatari dar lasa averea sa toata unchiului. la momentul cand sa facut acel testament nici tata nici matusa mea nu mai erau in viata. singurii eram noi cei 4 fratii nepotii dupa tata al bunicii. revin cu intrebarea, avem dreptul la ceva sau nu din mostenire? (ce cota am putea primi legal in situatia data?). o zi buna la revedere si inca o data va multumesc pt. ajutor
Discuție intampinare
buna ziua. bunica mea a lasat prin testament casa unchiului meu , recunoaste ca are 4 nepoti (mostenitorii rezervatari), dar lasa toata averea unchiului meu, acest unchi nea chemat in judecata sa ne informeze ca are dreptul 1/1 din avere, noi cei 4 nepoti avem dreptul sau nu la o cota din casa? multumesc fromos, la revedere