avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate DenisaBaias

Activitate DenisaBaias

Răspuns la discuția Prima abatere Furt calificat
Dar daca urmarirea penala a incetat , am dreptul de a consulta dosarul penal personal sau am nevoie de avocat? Trebuie sa fac o cerere ? Daca da , o pot face online sau cum anume?Multumesc..
Buna din nou! Am o nelamurire ...am primit un apel telefonic abia prin luna iunie(fapta fiind savarsita in luna ianuarie) de la un agent de politie cu precizarea sa ma prezint in ziua urmatoare la sectia de politie unde am fost audiata.Mi s-a confirmat continuarea urmaririi penale si m-au intrebat daca nu vreau sa dau declaratie..si nu inteleg de ce deoarece mi s-a facut proces verbal in ziua in care am savarsit furtul.Eu fiind foarte stresata, agentul de politie mi-a spus ca o sa mi se emita o citatie in jur de o luna , doua si o sa ma anunte telefonic pentru a nu trimite acasa in posta.Acum problema e ca adresa la care urma sa fiu contactata nu mai e aceeasi , acolo sta doar proprietarul deocamdata si mi-e frica sa nu se fi emis si eu sa nu fiu anuntata telefonic. Am gasit pe internet dosarul meu si as dori sa stiu daca inseamna ceva asta:
[ link extern ]

Va rog sa raspundeti , multumesc frumos!!!
Sunt constienta de fapta mea...a fost un moment in care nu am actionat cum trebuie si chiar regret , acum o sa suport consecintele.Normal ca nu i-ar conveni nimanui sa fie furat , dar din moment ce faptasul a fost prins si anchetat , fiind la prima abatere si vazand cum stau lucrurile , in cazul meu ..pentru mine este o lectie de viata!
Multumesc de sfat , dar nu vreau sa sufere parintii din cauza mea ..deocamdata astept o citatie , ceva si pe urma o sa vad daca e cazul sa imi iau un avocat .Nu e mai bine asa? Eu am fost la magazin si am vorbit cu managerul dar acesta a zis ca nu accepta medierea , pentru ca e un caz sensibil si nu ii convine nici lui sa fie furat...dar a zis ca o sa vada , daca vin politistii pe acolo ce face.Deci probabil nu am sanse ...desi produsele au fost recuperate , nu inteleg care e paguba in acest fel :sorry:
Buna seara! Revin cu o intrebare...daca dosarul a fost inaintat la parchet , duc adeverinta acolo sau cum procedez? :"> Multumesc
Doar sa cer o adeverinta de la facultate cum ca sunt studenta..atat? Si pe urma o duc la sectia de politie ?Va multumesc foarte frumos pentru sfaturi!
In caz ca managerul firmei nu accepta medierea...o sa primesc amenda administrativa sau condamnare cu suspendare si o sa imi apara in cazierul judiciar? Va rog sa imi raspundeti , sunt foarte stresata ...daca duc dovada ca sunt la facultate nu ajuta cu nimic? Multumesc frumos !
Multumesc...dar eu nu imi permit un avocat ,pentru ca nu vreau sa ii implic pe parintii mei in asta.Asadar impacarea nu se poate face doar in prezenta unui avocat?
Buna ! Recent am facut o mare prostie.Ma aflam in cluj si am plecat spre polus cu gandul de a intra in Decathlon unde m-am indreptat direct spre rafturi am ales cateva produse de la haine pana la papuci in valoare totala de 470 de lei.Am mers in cabina de proba , am rupt etichetele si le-am bagat in geanta ...dupa care am incercat sa ies pe portile de securitate , dar nu am reusit caci a inceput sa sune alarma.Agentul de securitate m-a intors si a spus sa vedem ce a sunat.Am recunoscut ca am sustras produse din magazin , mi-a cerut buletinul si m-a dus intr-o camera dupa care a chemat politia.Politistii mi-au luat declaratie dupa care m-au dus la sectia de politie unde mi-au luat amprente si o sa imi vina citatie la domiciliul actual.Ce o sa se intample mai departe? Sunt speriata , mai ales ca sunt si studenta si e prima data cand fur..am recunoscut greseala.Bunurile furate au fost recuperate de catre angajatii magazinului.