gi-jane2 a scris:
daca facturile sunt emise in iunie- iulie 2014 nu poate fi vb de prescriptie. De la 180 la 600 a crescut adunandu-se penalitati.
Daca ati facut cerere in august, nu mai stiti daca nu ati platit sau nu in iunie- iulie ?
Poate gasiti dovada platii intrand in cont.. sau poate plateati cu card.
Daca nu ati platit, aveti doua variante- platiti eventual dupa ce negociati suma, ori nu platit sperand sa nu va actioneze in judecata sau sa nu castige daca o fac, sau sa va reduceti macar din penalitati.
Daca va actioneaza in judecata si castiga- va fi urat, suma de plata va fi f mare - debitul adunat cu penalitati pana la data platii, cheltuieli de judecata , apoi si de executare daca nu platiti imediat.
Vad ca nu mai pot sa scriu nimic,decat daca citez un mesaj...asa ca voi cita mesajul dvs :)
Am trimis mail la telekom prin care ceream explicatii in legatura cu faptul ca mi-au acceptat cerera de renuntare la abonament desi aveam facturi restante si conform contractului nu ar fi fost normal :
In contract scrie asa :
"In orice caz de incetare a contractului la initiativa abonatului , contractul inceteaza in termen de maxim 30 de zile de la acceptarea de catre Cosmote a notificarii, cu conditia ca Abonatul sa-si achite integral sumele datorate in baza Contractului incheiat cu COSMOTE" .
De la ei am primit raspunsul :
"In ceea ce priveste situatia debitelor la momentul rezilierii, analiza datoriilor in vederea procesarii cererii de reziliere se face in baza procedurilor interne (fiind un drept al Telekom si nu o obligatie), in prezent incetarea contractului nefiind conditionata de existenta unor restante pe cont" .
As dori sa aflu parerea dumneavoastra ,a oricui , in legatura cu aceste doua citate ...imi da dreptate mie citatul din contract, in sensul ca ei mi-au acceptat cererea de renuntare la abonament desi aveam facturi restante ,incalcand astfel acel punct din contract ????
Raspunsul lor precum ca "in prezent incetarea contractului nefiind conditionata de existenta unor restante pe cont" nu este cumva in neconcordanta cu punctul din contract "cu conditia ca Abonatul sa-si achite integral sumele datorate in baza Contractului incheiat cu COSMOTE" ???
Va multumesc