am inteles si va multumesc din suflet.
mai am o singura intrebare. sa semnez sau nu acel contract ? patronul ma tot suna , luni trebuie sa se prezinte la itm . sau imi poate falsifica semnatura ?
nu a fost munca la negru. am fost inregistrat , mi s-au platit taxele etc. nu exista contractul de munca fizic semnat. nici cel de inceput si nici cel de incheiere.
Buna ziua ,
Am lucrat timp de 2 ani la o companie . Fiind cunostinte (locuiam in zona) , la inceputul colaborarii am rugat patronul sa imi inmaneze contractul de munca sa il semnez.. acesta m-a tot amanat, acest lucru a tot urmat timp de cateva luni. In decembrie 2015 , dupa 2 ani , mi-am dat demisia cerand un contract de munca incheiat , fiindu-mi necesar la urmatorul loc de munca , si cred ca era normal sa il primesc indiferent de situatie. Acesta din nou m-a tot amanat.. Am trimis mail la I T M , in urma sesizarii mele a avut loc un control la sediul firmei , iar dp 1 saptamana de la acel control , patronul firmei m-a contactat pentru a-mi spune sa vin sa semnez contractul ca altfel el primeste amenda. Am refuzat , iar acum el insista ba chiar imi ofera si bani . Intrebarea mea este :
Eu mi-am dat demisia pe 16 decembrie . Sesizarea la ITM am facut-o pe 19 decembrie , controlul a avut loc , cu aproximatie pe 20 ianuarie . Peste 3 zile el trebuie sa se prezinte la sediul ITM cu contracul meu de munca semnat sau nu. Daca eu semnez acum contractul de munca , ITM ma poate sanctiona pe mine?
Am mare nevoie de ajutor ,va rog !