avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate FlorentinaBC

Activitate FlorentinaBC

Răspuns la discuția lnselaciune. Ce trebuie făcut
Daca aceste firme procedeaza in acest mod, se pot intampla multe. Daca dumneavoastra vi se pare normal sa va fie constatat decesul de un imbalsamator (cand ar fi trebuit ca acest lucru sa il faca un medic pentru ca asa este procedura) atunci asa sa traim. D-aia a ajuns tara unde a ajuns. Pentru ca inchidem ochii la nereguli. Toate cele bune!
Răspuns la discuția lnselaciune. Ce trebuie făcut
Are parafă. Dar a venit cu el cu parafa pusă. Chiar patronul mi-a spus la telefon după câteva zile că nu a fost un medic constatator la mine în casă şi că a fost un îmbălsămător.
Am contactat o firmă de servicii funerare pentru prestări servicii. Decesul nu a fost constatat de un medic deşi am primit un certificat constatator cu parafă. Acest certificat constatator a fost eliberat de îmbălsămător. Aceste detalii au ieşit la iveală după câteva zile într-o discuţie telefonică cu patronul firmei căruia îi reproşam că nu a fost scoasă sonda urinară. Patronul mi-a spus că nu s-a scos sonda pentru că se producea hemoragie internă pentru că se trăgea. L-am întrebat pe patron unde a făcut Medicina medicul constatator care ar fi trebuit să ştie să scoată o sondă. Atunci patronul mi-a spus că la locul decesului nu a fost niciun medic motivând faptul că medicii nu pun mâna pe decedaţi. Concluzia: decesul a fost constatat de o persoană neavizată şi s-a eliberat o hârtie în numele altei persoane. Eu numesc asta înşelăciune. La mine acasă s-au prezentat 2 persoane dintre care una s-a dat drept medic, dar de fapt era îmbălsămător. Legile statului protejează astfel de escrocherii? Este normal să se profite de necazul oamenilor şi să fie înşelaţi? Ce paşi trebuie să urmez pentru a demasca această înşelătorie pe care o practică cu siguranţă mai multe firme de servicii funerare. Vă mulţumesc!