avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters381621

Activitate ContSters381621

Răspuns la discuția Amenintare cu moartea-probe video
Buna ziua. Luand in considerare faptul ca persoana invinuita, este inculpat , mi-a facut show 3 zile,cand a aflat. se poate sa ii fac si o plangere penala pentru hartuire. Pentru ca ne urmareste, si de fiecare data cand mama intinde rufele , (acum si-a schimbat tactica - lasa geamul intredeschis cu perdeaua trasa si face show- ce spune sa nu il mai inregistrez inca o data) face spectacol.
Buna ziua. Acum cateva luni de zile am fost amenintat cu moartea de un vecin din blocul alaturat. L-am inregistrat pe telefonul mobil, audio-video, la cateva ore a inceput din nou, dar atunci ajunsese acasa si tatal meu care la inregistrat si el pe aceasta. Am facut plangere , am fost chemati la audieri atat noi cat si el.
Acum cateva zile , aceasta persoana iar a inceput cu amenintarile , iar tatal meu l-a sunat pe politistul care se ocupa de caz. I-a explicat cele intamplate, iar acesta ia spus ca a fost chemat la sectia de politie in calitate de inculpat sa ii aduca la cunostiinta de ce este cercetat penal.

In constitutia Romaniei, este specificat ca orice persoana are dreptul la sentimentul de linişte, de securitate, de care are parte în condiţiile unei netulburate libertăţi psihice. Prin atingerile aduse libertăţii psihice, se creează o stare de temere, de nelinişte, care influenţează actele individului, hotărârile sale şi comportarea sa în societate.

Inculpatul -injura, ameninta si apoi fuge de acasa (ce spune, pana chem patrula , nu il gaseste ) , acum ziua se ascunde iar noaptea vine acasa

Ce pot sa fac in aceste conditii? La ce rezultat sa ma astept cu privire la dosarul penal ? M-am constituit si parte civila cerandu-i daune morale( citind ca instanta ,va acorda cat va crede de cuviinta )