Suntem proprietarii unui apartament plus cota indiviza. Subsolul blocului a fost inchiriat de fostul dezvoltator, ca sustine ca este proprietate lui. Acesta nu a predat asociatiei de locatari cartea tehnica , desi blocul este din 2008. Persoana care a inchiriat a blocat accesul in subsol pentru parcare. Locatarii aveau acces prin aceasta asa zisa parcare catre doau alei. Daca acesta ar avea dreptate , poate totus sa foloseasca spatiul fara acordul Asociatiei? Acesta foloseste curentul electric care se plătește de Asociatie , facand lucrari care necesita acest lucru . Multumesc
Am solicitat eslonarea la plata a datoriilor firmei si s-a aprobat. Am platit integral datoria principala , ramanand doar accesoriile. In momentul acesta exista sechestru imobiliar si mi s-a spus ca nu se ridica decat daca achit integral si accesoriile. Eu am citit in Codul de procedura fiscala ca daca se aproba esalonarea, se ridica implicit si sechestrul. Suma datoriilor este de aproximativ 15.000 rol.
In luna octombrie 2015 am facut notificare pentru acordarea de facilitati fiscale (ordonanta 44/2015). Nu mi s-a raspuns in termen de 5 zile pe motivul ca nu stiu ei sa aplice legea ptr. ca nu au primit normele. Cum trebuie sa procedez?