avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate iulian1983

Activitate iulian1983

Multumesc pt raspuns insa,inainte a pune intrabarea am citit si recitit OUG cu privire la indemnizatii si stimulent insertie insa nu am gasit ceva sa ma lamureasca in acest sens,probabil nu am fost suficient de atent...vroiam sa aflu daca e legala situatia mea in care nu m-i s-a acordat stimulent pe luna noiembrie,avand in vedere ca am discutat si cu personalul de la prestatii sociale din cadrul primariei si m-au asigurat ca trebuia sa primesc inclusiv pe noiembrie...va multumesc
Sotia mea a revenit la serviciu la data de 1 nov 2017,cu cel putin 60 zile mai repede decat normal,copilul fiind nascut pe data de 22 ianuarie ...totul pt a beneficia de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani...insa stimulentul l-am primit doar pe luna decembrie ,fara noiembrie,explicatia celor de la ANPS MURES FIIND CEA CA EU,CA TATA , AM RENUNTAT LA LUNA DE CONCEDIUCE MI SE CUVENEA DECI A FOST TAIATA LUNA NOIEMBRIE,cica asa scrie in lege,insa eu nu am gasit in OUG 111 asa ceva .....VA ROG MULT SA MA LAMURITI CU ACEASTA CHESTIUNE ...Va multumesc
Răspuns la discuția concediu prenatal
Imi cer scuze,in luna octombrie sotia a intrat in risc maternal,dar pe luna nasterii copilului adica ianuarie,pe concediu medical e la rubrica cu 85%,daca asa scrie pe concediu ma gandesc ca asa trebuie platit si e si normal pt ca sotia in ianuarie a nascut...nu cred ca e atat de complicat
la data de 1 octombrie a intrat in concediu de risc maternal,cele 126 de zile sarcina si lauzie se impart intre pre si postnatal,dar ma gandesc ca oricare ar fi situatia sotia mea a nascut in ianuarie iar pe concediul medical pe ianuarie e pozitionata la rubrica sarcina si lauzie adica 85%,am intrebat si medicul sa nu am nici un dubiu...va multumesc
multumesc pt raspuns,insa sotia pe concediu din luna ianuarie e la sarcina si lauzie adica la 85% nu la 75%
Răspuns la discuția Ajutor pentru nasterea copilului.
Tocmai am trecut prin procesul acesta,am beneficiat eu ,ca tata, de ajutor pt nastere copil , de la sotie de la munca trebuindu-mi o adeverinta cum ca nu a beneficiat de ajutor.doar un singur parinte poate beneficia de ajutor
Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem cu patroana sotiei mele.Sotia din luna noiembrie a intratin concediu de risc maternal ,in ianuarie anul acesta a nascut .Are salariul minim pe economie adica 975 ron pe lunile april ,mai, iunie respectiv 1050 pe iulie,august si septembrie adica o suma de 6075 ron.Din indemnizatia bruta pe ianuarie adica 806 ron am scazut CAS-ul de 89 ron si ar ramane 717 ron pe ianuarie ,suma care nu coincide cu plata angajatorului.ROG un raspuns pt ca nu stiu la cine sa mai apelez. VA MULTUMESC