Revin pentru a va cere ajutorul . Astăzi fiica mea a fost la asociație și a discutat despre problema expusă mai sus . Domnul respectiv î -a explicat ca exista o cerere făcută de administratorul blocului pentru a baga 2 pers la întreținere pe luna august și î -a pus în fata o lege prin care spunea ca după 5 zile de locuit în ap . ești băgat la întreținere . Repet eu nu am stat în tara decât 8 zile din care 5 la mare . Va rog sa mă ajutați cu legea și aliniatul eventual Vă multumesc
La asociația de proprietari este făcută cerere de scoatere de la întreținere de doi ani de zile pe o perioada nedeterminata . Discuțiî am mai avut pentru ca nu este prima data . Eu pot dovedi cu biletele de avion perioada cât am stat în tara . întrebarea mea este ce pot face în cazul acesta pentru ca vreau sa plătesc atâta timp cât nu este corect .
Mă poate ajuta cineva ? Locuiesc în Italia de 2 ani . Am fost în luna august în tara 8 zile din care 5 am fost la mare . M -am trezit acum ca m -au încărcat la întreținere cu un număr de 2 persoane . Menționez ca în apartament nu locuiește nimeni altcineva . Ce ar trebui sa fac ???. Și anul trecut am pățit același lucru de fiecare data când am fost în tara și nu numai .
Sincer nu stiu cum a fost prevazuta plata in contract deoarece doar l-am semnat . Doresc sa o inlocuiesc pe doamna avocat pentru ca nu sunt multumita de cum a decurs procesul .
Buna seara . Cum trebuie sa procedez pentru a - mi schimba avocatul ? Mentionez ca i - am platit onorariul in procent de 70 / si nu am avut decat 2 infatisari la tribunal . Mai pot recupera ceva din bani pt a putea plati un alt avocat ?
Buna ziua . In timpul casniciei mi s - a dat de catre tatal meu un tractor ( factura .... chitanta , pe numele meu ) intre timp am divortat iar fostul sot sustine ca l- a dus la fier vechi , in actiunea de partaj . Avea acest drept mai ales ca actele erau pe numele meu ? Nu este caz penal ? Ce as putea sa fac ?