avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Schimbare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Schimbare avocat

Buna seara . Cum trebuie sa procedez pentru a - mi schimba avocatul ? Mentionez ca i - am platit onorariul in procent de 70 / si nu am avut decat 2 infatisari la tribunal . Mai pot recupera ceva din bani pt a putea plati un alt avocat ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:37, 16 Februarie 2016
Daca i-ati platit atata si nu veti recupera banii mai bine continuati cu el.
Care este motivul pt care doriti schimbarea avocatului ? Cum s-a prevazut in contract plata onorariului ?
Sincer nu stiu cum a fost prevazuta plata in contract deoarece doar l-am semnat . Doresc sa o inlocuiesc pe doamna avocat pentru ca nu sunt multumita de cum a decurs procesul .
Strict procedural, va angajati alt avocat si implicit delegatia primului avocat inceteaza. Puteti depune o cerere scrisa la dosar, dar nu ii vad utilitatea atata timp cat nu instanta dispune asupra acestui aspect ci este strict alegerea dvs.

Daca va angajati alt avocat aveti in vedere ca acesta trebuie sa aiba timp sa studieze actele si lucrarile dosarului ca sa va poata face o aparare eficienta.

De asemenea, sa aveti in vedere ca un avocat nou angajat nu este neaparat un magician care va poate "salva"dosarul daca predecesorul lui nu a facut apararile corespunzatoare, nu a propus probele necesare si in timp util etc.

Cat despre situatia onorariului, anuntati avocata ca ati renuntat la serviciile ei si incercati o solutionare amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme -partaj ionut c ionut c Buna ziua! Dupa un divort ciudat,ce a durat 3 ani si cateva luni(fara copii si fara vreo avere impresionanta),am ajuns sa am probleme cu avocatul.La terminarea ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu avocat Lavinia1988 Lavinia1988 Buna seara Cumnatul meu are un dosar penal,i-am pus avocat.Am fost am platit onorariul dl avocat ,acesta a mers la Parchet cu cumnatul meu iar acum ne-a spus ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata vorhei vorhei Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs. In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)