avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata onorariu avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata onorariu avocat

Buna seara
Cumnatul meu are un dosar penal,i-am pus avocat.Am fost am platit onorariul dl avocat ,acesta a mers la Parchet cu cumnatul meu iar acum ne-a spus ca mai trebuie sa ii platim inca o data onorariul daca vrem sa il reprezinte si la Tribunal.Daca este acelasi dosar trebuie sa platesti onorariul avocatului la fiecare instanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:54, 4 Iunie 2014
Buna ziua,
din pacate da, asa se plateste.
nu este usor. succes!
Nu este acelasi dosar, la fiecare instanta se intocmeste un nou dosar, iar avocatul depune o noua delegatie pentru fiecare instanta (Parchet, Judecatorie, Tribunal,Curte de Apel,ICCJ).
Fiecare delegatie se taxeaza separat.
Da, trebuie facuta alta plata.
Aveti insa si dreptul de a angaja alt avocat pentru instanta.
Nu sunteti obligat sa il platiti.
Vedeti ca si pentru apel o sa va coste alti bani daca se ajunge in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul de avocat nikolos nikolos avocatul a cerut suma X reprezentand onorariul lui suma platita integral . INTREBARE : se mai plateste altceva la avocat ex. la fiecare infatisare sau alt ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in solutionarea plangerii impotriva actelor procurorului cf. art. 340 cpp ? eusaisapte eusaisapte Am un dosar penal in care sunt reclamant la Parchetul de pe langa Curtea de Apel ..., si doresc sa stiu daca in temeiul art. 340 CPP plangerea se depune in ... (vezi toată discuția)
Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)