Sentinta a fost pronuntata pe 10 ianuarie si abea acum am facut apelul la craiova.cred ca as avea timp pentru ce imi spuneti dumneavoastra.Dar sunt nedumerit ca ei m-au acuzat de 3 fapte insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor si accesul ilegal la un sistem informatic si mai era una pe care nu mi-o aduc aminte acum ca nu am rechizitoriul langa mn.Avocatul pe care l-am pus acum mi-a zis si el ca la insusirea bunului gasit merge cale de impacare ceea ce ar vrea partea vatamata dar nu scap de accesul ilegal la un sistem informatic.Achitarea asta in ce consta?Am sanse sa scap fara sa execut pedeapsa sau cum?
Si achitarea asta cum o pot obtine ce trebuie facut?Nu prea ma pricep la treburi din astea nu stiu ce inseamna.va las nr de dosar poate ma puteti ajuta cu un sfat mai explicit sa zic asa 7438/95/2015 judecatoria targu-jiu
Buna ziua am si eu acceasi problema ca domul cu taxi.Eu am gasit un portofel cu mai multe acte in el printre care si un card cu pin cu tot,am scos 650 lei de pe card si am aruncat restul bunurilor.akm sunt acuzat pentru 3 infractiuni insusirea bunului gasit accesul ilegal la un sistem informatic si mai e una care nu o tin minte akm,inainte sa ajunga dosarul in tribunal am dat partii vatamate banii inapoi,ea a zis ca nu are nimik cu mn ca vrea sa ne impacam dar instanta a considerat sa ma condamne la 4 ani si 6 luni cu executare(am 3 ani cu suspendare).Ce pot sa fac sa nu fiu inchis?Las 3 copii pe drum ca am gasit un portofel?inteleg am gresit ca l-am insusit mie dar nu era nici o alta optiune decat sa ma condamne?un arest la domiciliu sau o amenda penala nu se poate obtine pentru treaba asta.Astept un raspuns cat mai repede ca sunt disperat nu stiu unde si ce sa mai fac