buna ziua, in anul 2011 am infiintat o firma SRL-D distributie de piese si uleiuri auto la insistentele sotului pe numele meu, in 2014 mi s-a imbolnavit baiatul de leucemie si am stat 1 an si 2 luni in spital cu mici pauze...si nu ne-am mai ocupat de firma, nici contabila nu ne-a depus declaratiile, amenzi mari ...si foarte multi ani de platit contabilitatea din urma.Statul ne-a pus poprire pe cont ...si ne-am blocat. Cum pot eu sa ies din situatia asta? Firma nu o pot trece pe numele sotului pt ca mai este asociat unic intr-o alta firma. ce solutie am? multumesc frumos!
buna ziua, am un baietel in varsta de 4 ani si jumatate, diagnosticat pe 01.01.2014 cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA SI MUTATIE GENETICA, a facut 1 an si 2 luni tratamentul cu citostatice risc crescut, de 1 an a intrat la intretinere si urmeaza tratamentul acasa dar mergem si 3 zile la spital pt tratament cu citostatice. Medicul oncolog nu imi permite sa il duc la gradinita pt ca are imunitatea scazuta.In prezent eu am cumulat 760 zile de concediu medical.Am fost sa fac comisia de expertiza in munca si am fost respinsa. Copilul are certificat de handicap-GRAV valabil cel putin 1 an. In prezent sunt inarcinata in luna 3 si am nevoie de 2 comisii.
Bunici disponibili nu avem, locuim singuri.
Cunosc mamici care stau in concediu medical 3 ani de la declansarea bolii.
Cum sa procedez?
Multumesc!