avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa inchid firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa inchid firma

buna ziua, in anul 2011 am infiintat o firma SRL-D distributie de piese si uleiuri auto la insistentele sotului pe numele meu, in 2014 mi s-a imbolnavit baiatul de leucemie si am stat 1 an si 2 luni in spital cu mici pauze...si nu ne-am mai ocupat de firma, nici contabila nu ne-a depus declaratiile, amenzi mari ...si foarte multi ani de platit contabilitatea din urma.Statul ne-a pus poprire pe cont ...si ne-am blocat. Cum pot eu sa ies din situatia asta? Firma nu o pot trece pe numele sotului pt ca mai este asociat unic intr-o alta firma. ce solutie am? multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)
Redeschidere firma Tanna2015 Tanna2015 Buna ziua! In anul 2011 am infiintat un SRL, cu unic asociat, firma platitoare de impozit pe venit.Firma a avut activitate 6 luni, perioada in care a avut ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)