buna ziua si multumesc pentru raspunsul dvs!
clauza spune ca pentru primele 30 zile de intarziere se vor plati penalitati de 0,5% iar daca se depaseste tremenul de 30 zile penalitatile vor fi egale cu cunatumul comisionului.
Despre aceasta clauza ma refer daca este legala.
de asemenea agentul refuza sa vorbeasca cu mine, adresa agentei nu corespunde cu cea din citatie,
Buna ziua, am achizitionat un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare.
Agentul a facut afirmatii neadevarate inca de la inceput, mintind cu privire la suprafata imobilului si la privire cu stadiul de redare al apartamentului.
Am trecut cu vederea acest inconvenient fiind prea incantat de imobil si am tolerat lucrurile.
Apoi am fost mintit de catre agent, jignit mi-a inchis telefonul in nas spunadu-mi sa imi rezolv singur problemele ceea ce am si facut si acum ma trezesc cu o citatie de la un avocat ca imi cere dublul comisionului semant.
Precizez ca in contractul de vizionare am semant pentru 1,5% comision si a fost negociat ulterior la 1% (doar verbal) pe motiv ca am vizionat impreuna doar 2 apartamente.
Din momentul in care mi-a inchis telefonul in nas agentul nu a mai dat nici un semn de viata pana cand nu am primit notificarea avocatului lui cum ca trebuie sa platesc dublul comisionului.
Eu i-am oferit suma la care ne intelesesem imediat ce am fost contactat de catre avocat insa acum refuza si pretine dublul comisionului.
Este aceasta clauza legala , ca daca intraziu mai mult de 30 zile de laincheierea contractului de vanzare cumparare sa platesc dublu?