Deci in concluzie..... singura sansa ar fi ca Procurorul sa imi admita cererea de recalculare a alcolemie dupa care sa o platesc si sa vina rezultatele sub 0.80 sau ar mai exista si sansa ca Procurorul chiar daca sa zicem ca nu ar admite cererea de recalculare sa dea o Scoatere de su Urmarirea Penala ?
Buna seara ! Am fost depistat in urma cu cateva luni de organele de Politie cu o alcolemie in aerul expirat de 0,57 dupa care am mers la sange....am asteptat rezultatele care au aratat 1.50 si 1, 35. Acum dosarul meu a ajuns la Parchet unde avocatul a facut o cerere pentru recalculare,Procurorul de caz inca nu sa pronuntat dar imi este tare frica va spun pentru ca in anul 2014 am fost condamnat 3 ani cu suspendare si practic ma aflu sub efectul acestei pedepse. Va intreb am vreo sansa sa obtin recalcularea sau in caz contrar sa obtin o scoatere de sub urmarire sau o amenda administrativa ca altfel daca dosarul innainteaza la Judecatorie e f greu de facut ceva avand acea suspendare de 3 ani. Am condus masina pe o distanta scurta aprox 300 m , nu m am comportat urat cu org de Pol, am un bebelus de 1 an , sotia nu are servici , mama mea a decedat acum 6 luni, tatal e singur si bolnav eu il ingrijesc ,adica consider ca daca m ar inchide ar suferi f multa lume. Va rog ajutati ma cu raspunsuri sau daca se poate cu un avocat care stie ce face ! Multumesc !