avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta 70

Activitate nicoleta 70

Nu as vrea sa plictisesc, va mulțumesc mult pentru răspunsuri avem nevoie de un avocat care sa ne sfătuiască bine ce sa facem și eventual sa fie prezent la toate tranzacțiile.
Da asa as vrea sa i facă copilului meu acte părinții mei și el sa gireze cu casa pt cei 40 mii. Eu în același timp sa dau o declarație notariala ca renunț pt viitor la orice drept la moștenire în favoarea fratelui meu.
Da înțeleg. Dar ma gândeam ca dacă toți trăim putem face acte acum. Contracte de vânzare - cumpărare acum când trăim toți. Sau donație.
Mulțumesc frumos pt. timpul acordat și pt răspunsuri.
Și părinții și fratele meu sunt de acord sa facă aceasta tranzacție cu casa lor. Eu voi renunță la tot ce mai dețin părinții mei la momentul morții lor în favoarea fratelui meu.
Da aceasta este întrebarea.
Adică doresc ca vânzarea casei tatălui sa se facă în asa fel încât în viitor aceasta sa fie doar a copilului meu și a copiilor lui nu și a soției lui.
Bună seara. Părinții mei dețin un apartament pe care la înțelegere cu fratele meu îl voi moșteniri eu. Acum copilul meu trebuie sa rezolve o disputa legala cu tatăl sau și eu as vrea sa l ajut. Pt ca tatăl lui care s a recăsătorit în urma cu un an vrea sa l dea afara din casa sau sa i dea 40mii euro și ii lasă casa care este proprietatea exclusiv a lui. Cum as putea sa închei niște acte în asa fel încât doar copilul meu și viitorii lui copii sa aibă dreptul la casa pe care va plății banii tatălui lui eu și familia meu ajutându-l cu casa cae poate fii vândută sau ipotecat la banca pt suma ce urmează sa o plătească tatălui. Îmi cer scuze poate n am fost clara dar sunt într o situație nu tocmai bună. Mulțumesc.
Va multumesc
Va mulțumesc frumos