avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate d3nny

Activitate d3nny

Buna ziua. As dori sa aud si alte păreri cu privire la angajamentele de plata cu firmele de recuperare si totodată sa ma si sfătuiți daca se poate.Am o datorie mai veche in valoare de 35500ron si după un an de zile de plata pe cale amiabila(telefonic) de comun acord as dori o înțelegere cu un angajament de plata.Am primit angajamentul de plata prin email dar nu este semnat sau parafat de ei.Eu ar trebui să-l semnez si să-l trimit.Ce valabilitate are acest act daca ei nu au nici o semnătură (stampila) pe acest act.Menționez ca in rest ar fi totul ok.Va mulțumesc pentru răbdare si înțelegere.
Cum as putea proceda cu o firma de recuperari pentru a nu ajunge la executare silita.Mi-am exprimat dorinta de a plati o datorie cesionata catre ei dar in plati partiale.In prima faza au fost de acord si incepand dupa doua luni cu amenintari deoarece ei sunt firma de recuperari si banii platiti sunt putini si daca stiu ca pot ajunge la executare silita.Nu stiu cum sa procedez cu ei.Doresc si sunt constient ca trebuie sa ma achit de aceasta datorie dar sumele pe care eu le virez sunt nimic pentru ei.Nu vreau sa ajung cu apartamentul scos la vanzare de catre ei.Rog ajutati-ma cu unele sfaturi.Va multumesc.