avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajament plata sa nu cu o firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajament plata sa nu cu o firma de recuperare

Buna ziua. As dori sa aud si alte păreri cu privire la angajamentele de plata cu firmele de recuperare si totodată sa ma si sfătuiți daca se poate.Am o datorie mai veche in valoare de 35500ron si după un an de zile de plata pe cale amiabila(telefonic) de comun acord as dori o înțelegere cu un angajament de plata.Am primit angajamentul de plata prin email dar nu este semnat sau parafat de ei.Eu ar trebui să-l semnez si să-l trimit.Ce valabilitate are acest act daca ei nu au nici o semnătură (stampila) pe acest act.Menționez ca in rest ar fi totul ok.Va mulțumesc pentru răbdare si înțelegere.

Alte discuții în legătură

Dreptul de semnatura in cadrul unei firme curier curier Exista vreo posibilitate legala ca semnatura mea (ca si administrator) sa fie utilizata de o alta pesoana din firma, imputernicita de mine, prin aplicarea unei ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante misu26 misu26 Daca un reprezentant al unei firme de recuperari vine cu o somatie de plata. Si de o eventuala negociere si esalonare de plata si o semnezi. Esalonarea a ... (vezi toată discuția)
Orange romania are temei legal ?! stefanluigi stefanluigi buna ziua am si eu o intrebare referitor la operatorul de telefonie orange romania, si anume: am avut o discutie(mai multe de fapt!) si in ultima de ieri ... (vezi toată discuția)