avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori creante

Daca un reprezentant al unei firme de recuperari vine cu o somatie de plata. Si de o eventuala negociere si esalonare de plata si o semnezi.
Esalonarea a facut-o la o suma mai mica.
Dupa o saptamîna au incercat sa ma contacteze sa o modificam.
Cum ramîne cu angajamentul?
Ce e semnat e bun semnat in cazul in care respect angajamentul.
Si banuiesc ca daca mai semnez cu ei altul primul se anuleaza.
Eu pot fi devina ca reprezentantul lor nu a calculat bine ratele sau poate era o oferta a firmei?
Eu am semnat ca primarul si (un pic speriat sa nu auda vecini ca am prb.)

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: misu26 , utilizator 20:08, 24 Mai 2012
Din ce ştiu este o practică a recuperatorilor de creanţe să facă atmosferă pentru a aduce la cunoştinţa vecinilor faptul că aveţi datorii neachitate.
De asemenea ei cumpără aceste creanţe pe o sumă mult mai mică decât cea iniţială.
Încercaţi să negociaţi cu ei astfel încât să respecte înţelegerea pe care aţi semnat-o iniţial.
Daca aveti si dvs angajamentul de plata semnat si stampilat de catre ei, numai semnati altul (nu au cum sa va oblige sa modificati respectiva intelegere ).

Va recomand totusi sa studiati cu atentie angajamentul pe care il aveti de la ei, daca nu exista si alte prevederi care va pot dezavantaja.

Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Flavius1984, utilizator

Aici e o mica problema angajamentul e semnat doar de mine. Nu am observat si stampila nu avea. Dar e scrisul lui si datat de el cu toate ca e copie.
In schimb am stampila si semnatura pe somatie in original.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata..ajutor... deea_lex deea_lex tot pierd somatii de plata pe motivul ca nu fac dovada primirii facturilor de catre debitor. este adevarat ca societatea la care lucrez nu si-a parstrat in mod ... (vezi toată discuția)
Notificare de la corpul executorilor bancari Florentina_A Florentina_A S-a primit de la Corpul Executorilor Bancari o notificare in care debitorul este anuntat de anularea contractului de imprumut si i se pune in vedere ca in ... (vezi toată discuția)
Facturi fiscale acceptate ca proba Otilia B. Otilia B. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile de acceptabilitate ca mijloc de proba in instanta a unei facturi fiscale si care e legea care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)