Buna ziua, in calitate de consilier juridic pot reprezenta in instanta pe cumnatul meu?
Art 84 Cod Procedura Civila nu mentioneaza nimic de afini, de aceea as avea nevoie de o parere care ar putea sa ma lamureasca.
Cu multumiri.
buna ziua, va rog a ma ajutati in urmatoarea problema. Am avut un accident de circulatie, datorita faptului ca nu aveam vizibilitate fiind nevoit sa patrund in intersectie , moment in care am intrat in coliziune cu un autoturism.Pasagerul din dreapta a acuzat niste dureri imaginare de umar si a venit ambulanta. S-a dispus clasarea cauzei si am trecut in contraventional. Ca sanctiune s-a dispus suspendarea pe 2 luni a permisului.Am introdus plangere contraventionala am avut 1 termen si pentru urmatorul termen trebuie sa aduc la cunostinta numele asiguratorului. Eu sunt de meserie sofer si trebuie sa plec din tara, nemaiputand sa ma prezint la termen. As dori sa angajez un avocat sa ma reprezinte el la termenele viitoare. Se poate ca eu sa nu mai fiind prezent? Va rog sa ma ajutati si sa ma sprijiniti si cu un posibil avocat din Constanta. Multumesc.