Va salut cu respect, numele meu este Alex, am varsta de 29 de ani, sunt cetatean roman stabilit in Marea Britanie nu demult timp.
Am facut eu ce-am facut si m-am indragostit de o fata din America Centrala, mai exact Honduras.
Dupa ceva timp am hotarat sa ne mutam impreuna, de-aici apar problemele; am decis ca ar fi bine sa ne intalnim in Romania,sa trecem pe la starea civila apoi sa o iau cu mine in Marea Britanie, ne-am gandit ca daca ne casatorim va putea merge cu mine oriunde in Europa, nu a fost asa.
Am tot intrebat prin Romania diferite peroane pana am ajuns la Politia Imigrari si mi s-a spus ca daca ne casatorim o sa trebuiasca sa stau cu ea in Romania timp de un an pana va obtine un permis de sedere valabil 10 ani.
As dori o alta varianta, as vrea sa ma pot casatori cu ea pe teritoriul Marii Britanii, ar putea obtine viza in cateva luni, apoi ar veni aici, dar de aici...habar nu am ce anume ar trebui sa fac, va rog frumos sa ma ajutati, am nevoie de sfaturi, ce ar trebui sa fac, ce acte imi trebuiesc, ce acte arer trebui ea sa aduca, m-as putea casatori cu ea in tara ei apoi sa vin cu ea aici ca si 2 cetateni europeni? Am nevoie de sfaturile voastre.