avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate romulusflopy

Activitate romulusflopy

Am fost în aceeași situație, cel puțin aparent. Mă puteți contacta și vă spun care a fost situația mea și cum "nu le-am plătit nici măcar 1 ban" din pretenții scoase din pix.

dodoambra a scris:

sunteu10 a scris:

........ Poate ati gresit site-ul si nu v-ati dat seama...

Nu am gresit situl, dar sunt satul de oameni care au psihoze legate de caini. Daca acel caine ar fi fost maidanez, fara un stapan langa el, care isi asuma raspunderea pentru comportarea acelui caine intelegeam. Dar asa, datorita unor supramediatizari a incidentelor cu caini ( a se vedea ca nici un caz nu a fost semnalat cu un caine care se plimba impreuna cu stapanul ci ori maidanezi ori caini care au reusit sa evadeze din curte) sa ajuns ca o multime de oameni sa fie psihic terorizati la vederea unui caine, mai ales daca e de talie mare.
[/quote

Din păcate cu dvs, sa ratat acel moment cu multiplicarea..... Considerați dvs ca legea a fost dată pentru a liniști phihopatii care văd un pericol in orice caine de talie mare care nu are botniță și lesă........ Poate că totuși legea a fost dată pentru a preintampina un eventual eveniment nefericit. Dar de...... " noi " știm mai bine totul...... iar ceilalți sunt niște.........
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca să fie treaba, treabă, si să îi faceți în ciudă, sa stați sa va muște și de mâini și de picioare....... asa faceți rost de mai mulți bani. Câte unii sunt prosti făcuți grămadă și nu ar trebui lăsați singuri pe stradă (evident și castrati, ca să nu se înmulțească). Animalele (a se citi câinii) de talie mare trebuiesc plimbati in lesă și cu botniță, conform legii (dar dacă trec pe lângă dodoambra, au voie să nu poarte botniță iar stăpânul sa se uite după păsărici in copaci).