avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate Mutulea

Activitate Mutulea

Răspuns la discuția Proiect casa
Bună ziua și mulțumesc mult pentru răspuns.
Am rezolvat, intradevar, avem contract și i-am amintit acest lucru!
Discuție Proiect casa
Bună ziua,
În urma cu 5 luni am contactat un arhitect în vederea obținerii unui proiect de casă, confirmat de altfel în urma achitării avansului de 50%
După obținerea avizelor am luat legătura cu acesta, pentru întocmirea documentatiei în scopul obținerii autorizației de construire, dânsul însă a precizat ca trebuie sa trimita proiectul la verificat. Au trecut 3 săptămâni și nu răspunde, nici o veste.
Spuneti-mi va rog dacă proiectul trebuie verificat de cineva și de ce durează atât de mult, având în vedere ca am plătit avansul acum 5 luni.
Buna ziua, am cumparat in Noiembrie anul trecut un laptop iar anul acesta a fost trimis la reparat (in garantie) in service. A fost reparat,insa, a doua zi l-am trimis inapoi, pentru reevaluare, Acestia insa spun ca pe testele lor nu apare nici un defect, a fost trimis inapoi deci, la fel cum a plecat si prima data.
Exemplu : difuzorul din stanga se aude la aproximativ 30% decat cel din dreapta.
Spuneti-mi va rog daca se poate, prin intermediul unui avocat sa dau firma de reparatie in judecata si daca as avea castig de cauza.
O seara buna!