Bună ziua,
În urma cu 5 luni am contactat un arhitect în vederea obținerii unui proiect de casă, confirmat de altfel în urma achitării avansului de 50%
După obținerea avizelor am luat legătura cu acesta, pentru întocmirea documentatiei în scopul obținerii autorizației de construire, dânsul însă a precizat ca trebuie sa trimita proiectul la verificat. Au trecut 3 săptămâni și nu răspunde, nici o veste.
Spuneti-mi va rog dacă proiectul trebuie verificat de cineva și de ce durează atât de mult, având în vedere ca am plătit avansul acum 5 luni.
Buna ziua, am cumparat in Noiembrie anul trecut un laptop iar anul acesta a fost trimis la reparat (in garantie) in service. A fost reparat,insa, a doua zi l-am trimis inapoi, pentru reevaluare, Acestia insa spun ca pe testele lor nu apare nici un defect, a fost trimis inapoi deci, la fel cum a plecat si prima data.
Exemplu : difuzorul din stanga se aude la aproximativ 30% decat cel din dreapta.
Spuneti-mi va rog daca se poate, prin intermediul unui avocat sa dau firma de reparatie in judecata si daca as avea castig de cauza.
O seara buna!