avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate cristianmitrulescu

Activitate cristianmitrulescu

Buna seara,
Cum toti vecinii mei isi fac de cap as dori si eu sa mansardez(am firma de constructii) .Am batut azi pe la vecini am fost pe la asociatia si domnul administrator mi-a zis ca trebuie sa fie absolut deacord toti vecinii, cea ce e cam greu.
Răspuns la discuția Intrare inspre parcare sub geam
Multumesc pentru raspunsul rapid.M-ar interesa totusi , daca exista o normativa rutiera privitoare la respecitvul ,, drum de acces'' pentru ca pe acest,, drum'' voi ,,beneficia '' si de camioane :) intrucat in vecinatate mai este si o firma de constructii.Frumos nu?Deschid geamul si imi trec si camioane pe sub geam !
Primaria s-a apucat de saptamana aceasta sa amenajeze intrarea spre parcare pe sub geamurile locuintei mele, daramand gardul viu , astfel ,,soseaua '' de acces trece in imediata vecinatatea a geamurilor(parter).Se poate face ceva dpdv legal, or exista ceva reglementari privind amenajarea drumurilor de acces de exemplu la o anumita distanta de locuinta?
Situatiaeste hilara stiu , dar imi displace total ideea ca dimineata cand deschid geamul la doua palme de mine sa fie sosea.
Multumesc