avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Activitate buldogul71

Activitate buldogul71

am fost executat silit conform unei hotariri civile,executorul judecatoresc la finele actiunii de achitare mi-a trimis in scris desfiintarea popririi infiintate intrucit debitul datorat si cheltuielile de executare au fost achitate integral. Dupa aproximativ 2 luni de la incheiere vazind ca la creditor nu a ajuns decit o mica suma din totalul popririi am facut adresa scrisa catre executor cerindu-i acestuia un desfasurator cu platile facute si cheltuielile aferente.Dupa o analiza mai amanuntita a dosarului executorul isi da seama ca a gresit socotelile luand in calcul o chitanta in valoare mai mare care nu trebuia luata in calcul in acest dosar...drept urmare zilele trecute am primit o alta infiintare a popririi conform aceluiasi dosar drept razbunare.Mentionez ca poprirea s-a facut pe suma initiala fara sa se tina cont de citeva plati facute de mine inaintea popririi,iar cuantumul onorariului si al chrltuielilor de axecutare a fost mult mai mare decit cel trecut in poprire. Ce TREBUIE SA FAC C-A SA AM SANSA SA CASTIG CONTESTATIA...SI DACA EXECUTORUL AVEA VOIE SA IMI REDESCHIDA DOSARUL DUPA CE S-A DISPUS DESFIINTAREA ACESTEIA FARA ALTA HOTARIRE JUDECATOREASCA....:((:((