am fost executat silit conform unei hotariri civile,executorul judecatoresc la finele actiunii de achitare mi-a trimis in scris desfiintarea popririi infiintate intrucit debitul datorat si cheltuielile de executare au fost achitate integral. Dupa aproximativ 2 luni de la incheiere vazind ca la creditor nu a ajuns decit o mica suma din totalul popririi am facut adresa scrisa catre executor cerindu-i acestuia un desfasurator cu platile facute si cheltuielile aferente.Dupa o analiza mai amanuntita a dosarului executorul isi da seama ca a gresit socotelile luand in calcul o chitanta in valoare mai mare care nu trebuia luata in calcul in acest dosar...drept urmare zilele trecute am primit o alta infiintare a popririi conform aceluiasi dosar drept razbunare.Mentionez ca poprirea s-a facut pe suma initiala fara sa se tina cont de citeva plati facute de mine inaintea popririi,iar cuantumul onorariului si al chrltuielilor de axecutare a fost mult mai mare decit cel trecut in poprire. Ce TREBUIE SA FAC C-A SA AM SANSA SA CASTIG CONTESTATIA...SI DACA EXECUTORUL AVEA VOIE SA IMI REDESCHIDA DOSARUL DUPA CE S-A DISPUS DESFIINTAREA ACESTEIA FARA ALTA HOTARIRE JUDECATOREASCA....:((:((
Singura solutie este contestatia la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de infiintarea noii popriri,anexati actele la care faceti referire.
Poprire cont
creedy
Buna ziua!
Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie, va rog?
In anul 2012, in baza unei adrese de infiintare poprire emisa de un executor bancar, s-a ... (vezi toată discuția)