avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate AlinAndrei

Activitate AlinAndrei

Eu zic ca a fost atat timp cat s-a prezentat la munca.
Stiu asta, dar salariatul nu vrea sa inteleaga si se simte neindreptatit fata de aceea prelungire si-mi spune ca nu a fost de acord cu ea.
Ca nu stia de prelungirea contractului initial, dar a venit la munca

Mi-a spus ca a crezut ca dupa cele 2 luni de contract i-am facut contract pe perioada nedeterminata.
El refuza categoric sa semneze si nu stiu ce pot face
Este transmisa in revisal de la inceputul ei + taxele platite la zi pentru angajat.
Multumesc pentru raspuns.

Primesc amenda in cazul in care sesizeaza ITM-ul chiar daca e inregistrata si toate taxele sunt platite la zi?
Salut

Mai are 7 zile de munca din perioada inscrisa in actul aditional nesemnat si insista pe faptul ca nefiind semnat, actul aditional nu este legal.

Ce institutie poate fi sesizata de catre angajat si ce sanctiuni exista (daca exista)? Cat de grava este situatia?

Multumesc
Buna ziua,

Am angajat o persoana cu contract de munca determinat (2 luni), au trecut cele 2 luni si i-am prelungit contractul cu inca 2 luni dar nu am apucat sa ii inmanez contracul sa il semneze pentru ca a intrat in concediu medical 1 luna, a revenit dupa 1 luna la munca si nu i-am dat contractul la semnat. A muncit 1 luna fara contractul semnat si acum vreau sa renunt la persoana respectiva si nu vrea sa semneze contractul.

Mentionez ca e inregistrata.

Ce e de facut?

Multumesc.