avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Raz39

Activitate Raz39

Buna ziua,
Permisul meu (Englezesc) a fost descalificat sau suspendat de autoritatile Britanice pe nedrept,Mai exact,am fost penalizat pentru ca nu am spus exact daca eu am fost persoana responsabila pentru doua amenzi. Amenzi pentru care nu sunt responsabil in niciun fel.Am verificat pe site-ul DVLA si permisul meu de conducere a fost suspendat pt. 6 luni.Am si sunat la tribunalul respectiv si mi-au spus ca trebuie sa platesc,cu toate ca eu nu sunt responsabil in nicio masura pentru contraventiile respective.Momentan sunt in Romania si am decis sa raman aici pentru o perioada indefinita de timp si asta ma opreste sa fac recurs asupra acuzatiilor aduse impotriva mea.
Ceea ce doresc sa aflu, este daca,contraventiile sunt valabile si in Romania si daca sunt privat de dreptul de a conduce in Ro sau in orice alta tara din Comuniunea Europeana,in afara de Anglia.

Multumesc Anticipat.

P.S: In scrisorile pe care le-am primit in UK. Nu scrie ca nu pot conduce un autovehicul in Afara UK,ci doar ca nu pot conduce in perioada respectiva.