avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de Conducere Suspendat in Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de Conducere Suspendat in Anglia

Buna ziua,
Permisul meu (Englezesc) a fost descalificat sau suspendat de autoritatile Britanice pe nedrept,Mai exact,am fost penalizat pentru ca nu am spus exact daca eu am fost persoana responsabila pentru doua amenzi. Amenzi pentru care nu sunt responsabil in niciun fel.Am verificat pe site-ul DVLA si permisul meu de conducere a fost suspendat pt. 6 luni.Am si sunat la tribunalul respectiv si mi-au spus ca trebuie sa platesc,cu toate ca eu nu sunt responsabil in nicio masura pentru contraventiile respective.Momentan sunt in Romania si am decis sa raman aici pentru o perioada indefinita de timp si asta ma opreste sa fac recurs asupra acuzatiilor aduse impotriva mea.
Ceea ce doresc sa aflu, este daca,contraventiile sunt valabile si in Romania si daca sunt privat de dreptul de a conduce in Ro sau in orice alta tara din Comuniunea Europeana,in afara de Anglia.

Multumesc Anticipat.

P.S: In scrisorile pe care le-am primit in UK. Nu scrie ca nu pot conduce un autovehicul in Afara UK,ci doar ca nu pot conduce in perioada respectiva.
Cel mai recent răspuns: GhAndrei1995 , utilizator 23:52, 10 Septembrie 2018
In Marea Britanie la suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice nu se retine permisul de conducere?
ing. IOan Ciobanu
Buna numele meu este catalin si acum 6 luni ma prins fara asigurare pe autobanda si am avut professional driving lessons cand mau prins pe 17 octombrie am avut proces si nu ma- m dus dar anainte de asta pe data de 07 10 20017 am luat permisul de conducere si ei mi-a dat 6 luni descalificare crede-ti ca o sall mi-l daie anapoi dupa 6 luini??????

In Marea Britanie la suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice nu se retine permisul de conducere?
ing. IOan Ciobanu

Buna numele meu este catalin si acum 6 luni ma prins fara asigurare pe autobanda si am avut professional driving lessons cand mau prins pe 17 octombrie am avut proces si nu ma- m dus dar anainte de asta pe data de 07 10 20017 am luat permisul de conducere si ei mi-a dat 6 luni descalificare crede-ti ca o sall mi-l daie anapoi dupa 6 luini??????

ing. IOan Ciobanu

Daca aveti suspendat dreptul de a conduce 6 luni de ce sa nu vi se inapoieze permisul dupa ce va trece perioada respectiva?
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Salut ma aflu in Anglia si mi-au descalificat permisul timp de 6 luni dar m-au prins iara cu permisul descalificat si mi-au dat curte credeți ca e vb de pușcărie??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis englezesc reținut de romania Sixsandu Sixsandu Bună ziua. În martie 2017 am fost prin băut la volan cu o alcolemie de 0.69. În acel moment aveam permis englezesc deoarece munca de acolo asa cerea și ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)