avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Întrebare ridicare permis de către autoritățile ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Întrebare ridicare permis de către autoritățile din UK

Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau trimis o scrisoare acasa ca trebuie sa trimit permisul la ei, nici eu nu stiu pentru ce, deoarece nu știu limba engleză, permisul va fi anulat? O sa mi-l dea inapoi? Ce mi se poate întâmpla? Precizez ca am avut permisul de conducere Romanesc! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nline2003 , utilizator 20:39, 30 Martie 2021
Vor să îţi verifice permisul de conducere cu autorităţile române, dacă este fals. Mulţi români în Anglia (mulţi analfabeţi chiar) conduc cu permise contrafăcute. Dacă este permis românesc valid, atunci în cel mai rău caz îţi vor interzice dreptul de a conduce pe teritoriul Angliei. Vei putea folosi permisul în afara Angliei, dar nu în Anglia. Dacă este fals, nu ţi-l mai dă înapoi şi te vor trimite în judecată şi posibil vei fi deportat, cu interdicţie. Dacă nu, nu.
Mulțumesc frumos!
Am uitat sa spun. Daca nu raspunzi la solicitarile Politiei sau nu te prezinti la citatii, se emite mandat de arestare in UK (de regula romanii sunt prinsi la aeroport).
Nu mi-a mai trimis nimic de cand am platit amenda, acum astept sa vad ce se intampla, Mersi frumos!
Spuneți-mi si mie daca imi ca anula permisul sau mi-l va suspenda, si cât timp il va tine la ei va rog! Eu am luat permisul pe bune, am
facut o școală pentru acest permis, va multumesc frumos!

Alberto Kurtyan a scris:

Am uitat sa spun. Daca nu raspunzi la solicitarile Politiei sau nu te prezinti la citatii, se emite mandat de arestare in UK (de regula romanii sunt prinsi la aeroport).

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto strain retinut in romania ramonapreotesoiu ramonapreotesoiu Prietenul meu, cetatean roman, si-a preschimbat permisul de Romania in septembrie 2010 cu permis de Anglia (deoarece a fost acolo o scurta perioada). Repet, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am plecat in anglia cu permis romanesc, l am schimbat ... Pairal Pairal Buna seara, am plecat in Anglia cu permis romanesc, l am schimbat acolo cu unul de uk iar dupa 5 ani am revenit in tara. Sunt deja 2 ani de cand lucrez in ... (vezi toată discuția)