avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am plecat in Anglia cu permis romanesc, l ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am plecat in Anglia cu permis romanesc, l am schimbat ...

Buna seara, am plecat in Anglia cu permis romanesc, l am schimbat acolo cu unul de uk iar dupa 5 ani am revenit in tara. Sunt deja 2 ani de cand lucrez in Romania ca si sofer si mi a fost suspendat permisul ptr depasirea unei carute cu lemne pe linie continua. Problema este ca mi a fost trimis permisul in Anglia si am fost sfatuit de o cunostinta de la rutiera sa imi schimb din nou permisul in cel romanesc. Ideea este ca directia de permise a trimis solicitare la DVLA iar raspunsul lor a fost ca permisul meu este anulat de 1 an de zile si nici macar nu stiu de ce. In Anglia am avut cateva amenzi ptr parcari , iar majoritatea au fost achitate. Ideea este ca acum am ramas si fara drept de conducere si politia din judetul se resedinta mi a spus sa fac scoala de soferi din nou. Este normal ca dvla ul sa nu te instiinteze ca permisul este anulat? Cum de politia rutiera din diverse tari cand m au oprit ptr control nu au vazut si totul a fost in regula? Ce pot face?
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
Pairal, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Salutare, poate ma indruma cineva care a mai patit ca mine sa ... Cosmin2023 Cosmin2023 Salutare,poate ma indruma cineva care a mai patit ca mine sa stiu ce am de facut,in 2015 m-am mutat in uk,mi-am schimbat permisul din Ro in Uk,am stat aproape ... (vezi toată discuția)