Ce pot sa fac, deoarece atunci cand am depus la administrator solicitarea de a mi se lua in calcul consumul inregistrat la contoarele montate, la care am atasat certificatele de garantie si pentru apometre si pentru sigilare, acesta nu a vrut sa le ia in calcul si le-a refuzat?
multumesc
In fosta locuinta aveam centrala de apartament si deci consumul de apa rece era contorizat si comunicam lunar administratiei indicii inregistrati in apometre. De ce nu se poate face si fara centrala proprie acelasi lucru?
Multumesc. Dar daca ceilalti locatari nu sunt de acord sa faca aceasta investitie eu trebuie sa ma supun si sa platesc in continuare mai mult decat consum?
Buna ziua.Am achizitionat un apartament intr-un bloc in care plata consumului de apa se face doar pe baza cotei indiviza. Mi s-a comunicat de catre administratorul blocului ca s-a ajuns la varianta aceasta de plata in urma unei Hotarari a Asociatiei de proprietari anterioara achizitiei mele in acel imobil. Pentru optimizarea consumurilor si plata DOAR A CONSUMULUI PROPRIU, am achizitionat apometre care au fost instalate si am obtinut si Procesul Verbal care atesta calitatea acestora si faptul ca sunt sigilate. Ce pot face ca incepand de luna viitoare sa pot plati doar cantitatea de apa consumata si inregistrata de apometrele din apartament, conform consumului real?
Multumesc