avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanmrg

Activitate bogdanmrg

Răspuns la discuția Caz penal
Mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Caz penal
Mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Caz penal
Încă o întrebare, voi mai avea dreptul la permisul de conducere? DACĂ da cum și când ?
Discuție Caz penal
Am verificat azi verdictul dat de judd câtor la cazul meu :"Ora estimata: 08:30
Complet: P1
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (1), (4) ?i (10) C.proc.pen. condamnă inculpatul X, la pedeapsa amenzii de 140 zile amendă pentru săvâr?irea infrac?iunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev de art. 336 alin. (1) C.pen. În baza art. 61 alin. 3 teza a II-a stabileste cuantumul zilei amendă la 10 lei, urmând să execute pedeapsa de 1400 lei amendă. Atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art.63 Cod penal a căror nerespectare determină înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin. (1) C.proc.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronun?ată în ?edin?ă publică, azi 24.10.2016.
Document: Hotarâre .../2016 24.10.2016
" problema e ca eu la 2 luni după ce mi s-a reținut permisul am fost oprit la volanul unui autovehicul drept urmare trimitere din nou în judecata. DOSARELE au mers cam greu unul s-a terminst iar al doilea vine din spate , judecătorul refuzând conexarea . Intrebătea este dacă pentru acesta cu alcoolul am luat zile amenda , la următorul ce poate fii mai rău , ținând cont ca în timpul săvârșirii faptei de-a 2-a nu am fost interogat nici de polițai.
Bun , am inteles asta! Si sa zicem ca voi lua suspendare an si ceva , cand voi avea dreptul la permis , sau mai exact dupa cat timp si ce proceduri trebuie urmate pentru a recupera permisul ? multumesc mult !
am inteles , deci pot sa stau putin mai liinistit ! multumesc
Buna ziua ! cum sa incep pe data de 24 decembrerie in jurul orei 05:20 am fost oprit de catre un echipaj de politie urmand sa fiu dus la sange avand o alcoolemie de 0.58 in aerul expirat . permis retinut , dovada fara drept de circulatie . nici in ziua de azi nu stiu exact ce se intampla cu cazul pentru alcool . pe data de 10 februarie am fost oprit de catre alt echipaj , dus la sectie declaratii , conducere cu permisul suspendat . ce pot face in aceasta situatie ? cele doua dosare vor intra in aceeasi oala , adica gen la promul imi iau suspendare si al 2 lea in agraveaza fiind executare ? sunt in necunostinta de cauza ! multumesc mult !