avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruAngelaGeorgiana

Activitate AlexandruAngelaGeorgiana

Răspuns la discuția Inregistrare cerere
Va multumesc! Asa o sa procedez!
Buna ziua. As vrea sa stiu prin ce mijloace se poate contesta refuzul de a se primi o cerere inaintata de catre un angajat catre director. Persoana care ar fi trebuit sa primeasca o adresa si sa ii dea numar de inregistrare a refuzat primirea, dupa ce a citit textul, lucru de altfel deloc corect. Se facea o plangere a unui angajat catre conducere si s-a respins.Ce se poate face? Cat de in neregula este?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! As vrea sa primesc niste lamuriri. In urma cu cateva luni, la locul de munca al parinitilor s-au facut concedieri in masa. Pana la 400 de oameni ramasi fara loc de munca si au intrat in somaj. Au primi doua salarii compensatorii, iar cei ramasi, undeva la 10, urmand sa lucreze in continuare. Recent li s-a spus ca nu mau au nevoie de ei. Intrebarea este - daca nu au fost concediati cu ceilalti, pot fi obligati sa isi dea demisia? Mai pot aplica pentru somaj? Multumesc!
Discuție Legea 249/2015
Buna ziua! As vrea, va rog, sa imi dati mai multe informatii despre legea 249/2015 „Art. 16, punctul 8 – Se interzice condiţionarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrarea ambalajului.” Va contactez pentru ca intampin o astfel de problema. Acum 3 saptamani am cumparat un laptop, l-am folosit 5 zile si s-a stricat. Am facut retur in cele 14 zile cat era dreptul, dar mi s-a refuzat rambursarea sumei sau inlocuirea produsului pentru ca nu mai era in ambalajul original (s-a trimis intr-o alta cutie, de la acelasi producator, diferind doar eticheta; accesoriile si tot ce trebuia era in pungile originale). De doua saptamani este in service si pentru ca se poate repara, refuza sa se faca negatie. Si nu vreau un produs nou reparat, din prima luna...

Multumesc!