avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare cerere

Buna ziua. As vrea sa stiu prin ce mijloace se poate contesta refuzul de a se primi o cerere inaintata de catre un angajat catre director. Persoana care ar fi trebuit sa primeasca o adresa si sa ii dea numar de inregistrare a refuzat primirea, dupa ce a citit textul, lucru de altfel deloc corect. Se facea o plangere a unui angajat catre conducere si s-a respins.Ce se poate face? Cat de in neregula este?
Cel mai recent răspuns: AlexandruAngelaGeorgiana , utilizator 13:26, 5 Iulie 2017
Buna seara,
Trimiteti plangerea prin scrisoare RECOMANDATA cu confirmare de primire si daca si asa refuza formulati cerere in instanta.
Va multumesc! Asa o sa procedez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare acte angajator si itm utilizator86 utilizator86 Buna seara! Am trimis angajatorului prin posta cerere de eliberare acte, acte ce sunt obligatorii sa le elibereze la incetarea contractului de munca. I-am ... (vezi toată discuția)
Restituire salariu neplatit? cataradu cataradu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu neplata salariului la incetarea contractului de munca. Pe scurt: am plecat de la firma incepand ... (vezi toată discuția)
Plangere catre diicot si parchet ! ContSters327384 ContSters327384 Pot trimite o cerere ca sa imi fie transmis in ce stadiu imi este plangerea de la DIICOt prim e-mail ? ] La Parchet vreau sa depun o plangere , pot sa o ... (vezi toată discuția)