avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate titi5

Activitate titi5

Discuție se poate ?
Am pus doua intrebari aici privitor la taxa de timbru si au fost sterse nu mai apar este posibil ca cineva sa le stearga ?

cred ca da am scris ieri si alaltaieri si nu apar ca intrebari oare si aici este coruptie ?
Nu am incalcat conditiile impuse de sait
buna ziua

Aș dori sa stiu unde se incheie un contract de vinzare bunuri viitoare ce acte sunt necesare?
In speta doresc sa cumpar un apartament care este in cursul judecati a unei mosteniri. Vinzatorul il va castiga sigur este singurul mostenitor .
in conf.cu art .1658 cod civil .

as dori sa stiu un notar sa ma duc acolo sa imi faca contractul

Va multumesc
Discuție actiune civila
buna ziua

În urma unei plingeri penale parchetul a dat clasarea cauzei prin prescrierea raspunderi penale conf.art.16 lit f , nu face nici o referire la prejudiciul creat.

Pot face o actiune in civil ? exista taxa de timbru , tinand cont de faptul ca conf art.16. lit f ,fapta exista dar nu mai poate fi pedepsita penal ?

va multumesc
Buna seara
mai multa persoane au vindut un imobil impreuna prin certificat de mostenitori, la unul dintre vinzatori se anuleaza certificatul de mostenire printr-o hotarire penala, se poate anula contractul de vanzare - cumparare , si cine raspunde de prejudiciul creat ?

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Certificat mostenitor
intrun fel da ,
Răspuns la discuția Certificat mostenitor
Va multumesc pt. raspuns.
Persoana respectiva a incheiat mai multe acte (contract vanzare cumparare-cumparare,
partaj ) cu acest certificat , bineinteles toate cu notarea litigiului ce se va intampla cu aceste acte .
Certificatul de mostenitor al mamei a fost desfintat prin incheiere penala.
Buna ziua !
O persoana a facut un certificat de mostenitor dupa mama ei pentru un imobil care avea notat un litigiu la cartea funciara referitor chiar la dreptul mamei de a mosteni (certificatul de mostenitor al mamei, fiind contestat in instanta), acest proces fiind in curs de judecata.
Intrebare: Este legal sa faca certificat de mostenitor cu litigiul notat pe imobilul respectiv ?
Va multumesc.