avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vinzare bunuri viitoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vinzare bunuri viitoare

buna ziua

Aș dori sa stiu unde se incheie un contract de vinzare bunuri viitoare ce acte sunt necesare?
In speta doresc sa cumpar un apartament care este in cursul judecati a unei mosteniri. Vinzatorul il va castiga sigur este singurul mostenitor .
in conf.cu art .1658 cod civil .

as dori sa stiu un notar sa ma duc acolo sa imi faca contractul

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ipoteca claudiu96 claudiu96 Tatal meu a cumparat un apartament confort I cu 2 camere, intr-un cartier marginas din oras. In 15 .06.2008 s-a prezentat la notar pentru a incheia ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul are dreptul sa refuze semnarea unui antrecontract ? gicamuci gicamuci - Nu mai locuiesc in Romania de multi ani. - Am un apartament de vinzare mostenit de la parintii mei. - Sint unic mostenitor. - Am certificatul de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren cumparat sub semnatura privata dncl dncl buna ziua!cind se face act vinzare cumparare sub semnatura privata pe un teren,este implicata si primaria?adica inregistreaza persoana care a cumparat intr-un ... (vezi toată discuția)