avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate numaintereseazanumele

Activitate numaintereseazanumele

Ok,am nevoie de un raspuns rapid pentru ca sunt panicat si nu stiu daca mi se va intampla ceva? Am lucrat la un stand o luna de zile, nu am semnat niciun contractde munca pt ca respecxtivii mi-au zis ca este perioada de proba de stagiar 1 luna dupa care semnam contractul. Ei sustin ca m-au declarat la fortele de munca, avand poze dupa buletinul meu, nu stiu ce sa spund espre asta. Ideea e ca ieri trebuia sa imi iau banii dar seful m-a tot amanat mi-azis ca am o amenda de 50 euro ca am intarziat la loculde munca si daca nu vreau EU sa platesc sa il las pe el sa rezolve situatia si dupa orbim de salariu, in conditiile in care atunci cand i-am cerut un avans saptamana trecuta mi-a spus ca nu se poate sa imi dea banii mai devreme SAU MAI TARZIU de data d e5. Eu m-am certat rau cu sefu si in ziua aia facusem aproape 3 mil. Casa de marcat e mica, nu are loc de tinut bani si banii ii tineam eu si la sfarsitul zile ii predam. Am plecatd e lamunca cu tot cu castigul de 3 mil. ce se poate intmpla???