avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu2016

Activitate claudiu2016

Buna ziua,
In 11 ianuarie am fost implicat intr-o tamponare usoara, eu fiind vinovatul. M-am inteles cu soferul celalaltei masini ca sa facem constatare amiabila. S-a facut dosarul de despagubire. Asiguratorul i-a alocat suma de 900 de lei pentru reparatii. Azi 6.03.2016 imi apare la usa soferul masini lovite de mine, insistand ca sa ii platesc eu suma care i-ar fi dat-o compania de asigurari deoarece el nu isi poate scoate banii si amenintanduma ca daca nu ii dau eu banii ma da in judecata. Tin sa precizez ca masina lui este cumparata din alt judet si neinscrisa in judetul nostru, scoasa fiind de la impozit de proprietarul din talon a masinii si ne bagata la noi in judet la impozit. Deci masina nu figureaza la impozit nicaieri si de aceea nu isi poate scoate el banii de despagubire. Intrebarea mea fiind urmatoarea : Ma poate da in judecata pentru ca nu ii dau eu banii dupa ce sa facut dosarul de despagubire? Trebuie sa imi fac griji pentru vreun motiv anume? Eu plec din tara in 17 martie si nu as vrea sa vin inapoi in tara pentru vreun proces...
Multumesc anticipat