ynocentta a scris:
Nu este nici un abuz,este vorba despre o dispozitie legala in vigoare art 49 din L nr 230/2007,care trebuie respectata si aplicata unitar
Nu scrie nicaieri ca daca a fost incheiat un acord de mediere,in evidenta asociatiei de proprietari nu exista inregistrat un debit generat de sume cu titlu de restanta,la care periodic datorita neplatii au fost aplicate penalitati
Este temeinic si legal ca pana stingerea debitului,sa fie aplicate penalitatile legal stabilite
In conditiile in care periodic se achita din suma prevazuta in acordul de mediere,inseamna ca debitul initial se reduce
Daca insa suma de recuperat este mare suma de baza+penalitati ,pe cale de consecinta si penalitatile aplicate pe perioada derularii acordului de mediere vor avea valoare mare
mi se iau penalizari de doua ori ? nu mi se pare normal sa mi se perceapa 0.2% penalizare pe zi din toata suma trecuta pe acordul de mediere (restanta+penalizari deja existente)! ci doar pe lunile pere sunt strict restante dar oricum au ajuns penalizarile mai mari decat datoria initiala. datoria s-a triplat aproape si nu mi se pare ok