avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate kokobil

Activitate kokobil

Mă numesc Dumitrescu Dan Cosmin,sunt domiciliat în localitatea Roşiile,Judeţul Vâlcea,şi,conform documentaţiei de mai jos,sunt încadrat în gradul 1 de handicap,având deficienţă funcţională gravă,şi beneficiind de asistent personal.
Am administrat un magazin mixt,timp de 15 ani,lucru care,mi-a conferit posibilitatea de a-mi face o carte de munca,cotizând la casa de pensii Rm. Vâlcea,şi apoi la ANAF Bălceşti,toţi aceşti 15 ani.
Azi,03 martie,m-am prezentat la cabinetul de expertiză medicală a capacităţii de munca din Rm. Vâlcea,unde am primit gradul 2 de invaliditate,contrar certificatului de handicap depus la dosar,şi anchetei sociale,care atestă încadrarea în gradul 1 de invaliditate.
Doresc sa depun contestaţie la decizia asupra capacităţii de muncă nr. 997 din 03-03-2016.
Mă numesc Dumitrescu Dan Cosmin,sunt domiciliat în localitatea Roşiile,Judeţul Vâlcea,şi,conform documentaţiei de mai jos,sunt încadrat în gradul 1 de handicap,având deficienţă funcţională gravă,şi beneficiind de asistent personal.
Am administrat un magazin mixt,timp de 15 ani,lucru care,mi-a conferit posibilitatea de a-mi face o carte de munca,cotizând la casa de pensii Rm. Vâlcea,şi apoi la ANAF Bălceşti,toţi aceşti 15 ani.
03 martie,m-am prezentat la cabinetul de expertiză medicală a capacităţii de munca din Rm. Vâlcea,unde am primit gradul 2 de invaliditate,contrar certificatului de handicap depus la dosar,şi anchetei sociale,care atestă încadrarea în gradul 1 de invaliditate.
Doresc sa depun contestaţie la decizia asupra capacităţii de muncă nr. 997 din 03-03-2016.