Mă numesc Dumitrescu Dan Cosmin,sunt domiciliat în localitatea Roşiile,Judeţul Vâlcea,şi,conform documentaţiei de mai jos,sunt încadrat în gradul 1 de handicap,având deficienţă funcţională gravă,şi beneficiind de asistent personal.
Am administrat un magazin mixt,timp de 15 ani,lucru care,mi-a conferit posibilitatea de a-mi face o carte de munca,cotizând la casa de pensii Rm. Vâlcea,şi apoi la ANAF Bălceşti,toţi aceşti 15 ani.
Azi,03 martie,m-am prezentat la cabinetul de expertiză medicală a capacităţii de munca din Rm. Vâlcea,unde am primit gradul 2 de invaliditate,contrar certificatului de handicap depus la dosar,şi anchetei sociale,care atestă încadrarea în gradul 1 de invaliditate.
Doresc sa depun contestaţie la decizia asupra capacităţii de muncă nr. 997 din 03-03-2016.
Mă numesc Dumitrescu Dan Cosmin,sunt domiciliat în localitatea Roşiile,Judeţul Vâlcea,şi,conform documentaţiei de mai jos,sunt încadrat în gradul 1 de handicap,având deficienţă funcţională gravă,şi beneficiind de asistent personal.
Am administrat un magazin mixt,timp de 15 ani,lucru care,mi-a conferit posibilitatea de a-mi face o carte de munca,cotizând la casa de pensii Rm. Vâlcea,şi apoi la ANAF Bălceşti,toţi aceşti 15 ani.
03 martie,m-am prezentat la cabinetul de expertiză medicală a capacităţii de munca din Rm. Vâlcea,unde am primit gradul 2 de invaliditate,contrar certificatului de handicap depus la dosar,şi anchetei sociale,care atestă încadrarea în gradul 1 de invaliditate.
Doresc sa depun contestaţie la decizia asupra capacităţii de muncă nr. 997 din 03-03-2016.