avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate Cangur

Activitate Cangur

Aoleu , timp de 90 de zile stau cu sufletul la gura ?
Asadar pot sa stau linistit ? sa nu ma trezesc dat in judecata ? si daca cere despagubiri se ocupa firma de asigurari ?

Pietonul nu avea nimic , putea sta in picioare , putea merge etc , si le-am spus politistilor ca mie imi e frica doar sa nu depuna plangere , si ei mi-au raspuns : "ïti dai seama ca o sa il doara maine sau poimane , dar am avut noi grija de declaratië"

Si in cat timp poate depune plangere , ca omul era chiar de treaba , a zis doar ca sa ma invat minte , sa nu se trezeasca careva sa ii bage ideii in cap sa imi ceara bani
Buna ziua , ma numesc Catalin si astazi 08.03.2016 am acrosat un pieton pe o trece de pietoni semaforizata , trecerea este asezata chiar la iesirea din sensul giratoriu , am vazut culoarea galbena a semaforului prea tarziu , si carosabilul era umed , am franat brusc, iar masina a alunecat pana dupa linia de oprire , pietonul s-a angajat sa traverseze primul si l-am intins pe capota masinii , a sunat la 112 , era un echipaj de Politie Locala in zona , mi-a luat datele si am asteptat pana venirea altui echipaj de politie , dupa ce au ajuns , l-au intrebat pe pieton daca necesita ingrijiri medicale , iar el a sustinut ca nu are nevoie , m-au tras intr-o parcare si mi-au luat o declaratie , mi-au suspendat permisul (necoardare de prioritate pietoni) pe o perioada de 30 de zile si o amenda de 210 lei in 48 de ore

Intrebarea mea este daca pietonul merge la spital/politie si sa schimbe declaratia ca are nevoie de ingrijiri medicale imi deschide dosar penal ? ma poate da in judecata ? daca in declaratie a scris ca nu avea nevoie de ingrijiri medicale